JOC creaties

Wol vilten, spinnen, haken, breien en schilderen

NIEUWE WORKSHOPS NAALDVILTEN 

LOCATIE: Het Land van Kempers, Geesteren (GLD)

Data: elke maand. 

 


Voor meer informatie en aanmelden zie:

 

https://hetlandvankempers.nl/workshop-naaldvilten--------‐-----------------------
Zelf vilt maken

Wol vilten is een eeuwenoud ambachtelijk proces waarmee je hele leuke creaties kunt maken. Ontdek hoe je zelf vilt maakt van wol, water en zeep of hoe je met een viltnaald droog kunt vilten.

--------------------------------

Organiseer je eigen vilt workshop!

Organiseer heel relaxed je eigen workshop, waar, wanneer en met wie jij wilt. Ik maak in overleg leuke Doe-Het-Zelf viltpakketten met alle nodige materialen, voorbeelden en duidelijke instructie video's. Het thema mag je zelf kiezen. Ik maak een ontwerp op maat voor jouw workshop en ik zorg ervoor dat al je workshopdeelnemers zelf aan de slag kunnen om iets moois te maken.

Doe-Het-Zelf workshop pakketten

De Doe-Het-Zelf workshop pakketten lever ik in een passende sfeervolle display en kunnen worden afgehaald in Neede, of ik kan ze opsturen. Prijzen per persoon zijn vanaf EUR 9,50 (afhankelijk van het thema/ontwerp), dat is inclusief ontwerp, werkmateriaal, online videoinstructies en een geprinte werkinstructie. Je krijgt ook per thema één voorbeeld van het ontwerp er gratis bij, meer voorbeelden/variaties mogelijk tegen meerprijs. Prijzen zijn exclusief verzendkosten. Minimale afname is 6 pakketten per thema. 

Op het Youtube kanaal van JOC Creaties staat een voorbeeld van een instructievideo voor naaldvilten én je vindt er leuke shorts ter inspiratie.  https://youtube.com/channel/UCN4wx1p7VpQTRb925V3q7uw

Wil je zelf met begeleiding iets bijzonders maken van (naald) vilt, of zoek je een speciaal haakontwerp voor je haakgroep? Dat kan ook. Mail me je wensen door, dan maken we er iets leuks van! 

  
Hartelijke groet, 

José Wouters  | JOC Creaties | info@jocreaties.nl

Volg JOC Creaties op Facebook voor de laatste updates, kijkjes in het atelier en de nieuwste creaties:  https://www.facebook.com/jocreaties/*** Onderstaande workshops zijn al geweest, maar brengen je misschien op een idee voor een workshop thema. Meer voorbeelden van vilt creaties staan op mijn fotoblog:   https://viltcreaties.wordpress.com 


Paaseditie Wol-inspiratie ochtend bij Het Land van Kempers 

Donderdag 2 april 2021 van 9.30 - 12.30 uur.  Een creatieve ochtend in de gezellige yurt met naaldvilten, haken en spinnen. We werken met merinowol en de wol van de alpacas. De ochtend is inclusief een meet & greet met de alpacas van Het Land van Kempers.
Meer informatie en aanmelding:  https://hetlandvankempers.nl/wol-pasen/


Wol inspiratie ochtend op 20 februari 2020

Een creatieve ochtend in de yurt op Het Land van Kempers in Geesteren ( Gld.) We spinnen, haken en naaldvilten onder andere met de wol van alpacas in het Alpaca Atelier. Ook kun je tijdens deze ochtend de alpacas onmoeten. Laat je inspireren en doe mee! Meer info en aanmelden  via https://hetlandvankempers.nl/wol-inspiratie/